maanantai 27. lokakuuta 2014


 Viksbergin reki on maalattu harmaanvihreän ja vihreänsävyllä ja koristeina on toiminut medaljongit, jotka muistuttavat antiikin taruhahmoja.

Reen ensimmäisen omistaja on perimätiedon mukaan ollut suomalainen Gustav Mauriz Armfelt. Armfelt oli kuuluisa hovimestari, politiikko, soturi ja hänet tunnettiin myös naistenmiehenä. Reki oli oiva tapa kyyditä naisia tai ajaa naisen luo.






Nykyäänkin täytyy naisia aina kyyditä, sillä tunnetustihan naiset ovat huonoja liikenteessä. Tai ainakin sellaista olen kuullut ja kyllähän se yleistä on, että naiskuskilla keskittyminen saattaa herpaantua hieman, kun luulee osaavansa tehdä monta asiaa yhtäaikaa ja hermostuu nii helposti,




Tälläkin autolla olisi hienoa pyöriä kylillä tuhlaamassa bensaa ihan vain huvinvuoksi ja tehdä donitseja ja muuten vaan saada huomiota ja ärsyttää ihmisiä. Kokeilla kuinka nopeasti kiiihtyy ja kokeilla tutkaan kuinka paljon menee. Laittaa bassot kiinni ja katsoa kuinka pitkälle ääni kantaa. Ja sitten ihan oikeasti liikkua laiskuuttaan ne puolen kilometrin matkat. Ja kaikkea muuta kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti