sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Fazerina suklaapatukka

Fazerin suklaapatukoita on valmistettu jo vuodesta 1891. Kuvassa näkyvä fazerina rommitäyte on valmistettu noin 1940-luvulla. Vanhempi suklaapatukka on hieman nykyistä pienempi. Pakkausmateriaalissa on tapahtunut huomattava kehitys, Ennen patukat oli kääritty paperikuoreen ja värit eivät ole kauheen houkuttelen värisiä. Silloin rommitäyte oli todella yleinen ja pidetty maku.

Nykyään fazerina suklaapatukka pakataan muoviin ja pakkauksen päät liimataan liimalla kiinni, toisin kuin ennen taiteltiin päät. Värit ovat nykyaikaset ja pakkauksen kuvitus on modernimpi. Suklaapatukan maku on muuttunut, nykyisestä patukan mausta pitää useampi ihminen kuin vanhasta rommitäytteestä, ainakin jos lapsista on kyse. Tuotteessa lukee myös pakkaus seloste, josta ostaja näkee patukkan käytetyt aineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti